Piet Pulles

Over de auteur

Piet Pulles (1949) is een telg uit een regionaal vermaard bakkersgeslacht. Ambacht en vakmanschap zijn hem dus met de paplepel ingegoten. Toch koos hij voor een ander ambacht dan waar hij geboren voor leek. Geen meel, gist en bloem, maar belichting, sluitertijd en scherpstellen voor hem. Gemene deler: materiaalkennis, vaardigheid en hart voor het proces zijn in ieder ambacht voorwaarden om jezelf te verbeteren en te onderscheiden.
Na een, hoe kan het ook anders, opleiding tot bakker, koos Piet er in de jaren ’70 van de vorige eeuw met volle verstand voor van zijn hobby zijn professie te maken. Gericht op fotografie voor de industriële branche bouwde hij in enkele jaren zijn studio uit tot een allround werkplaats waar menig ondernemer vertrouwen in kreeg.

Inmiddels hebben zijn zoons het bedrijf voortgezet en geeft Piet zelf fotografiecursussen binnen het Kunstencentrum in Waalwijk.

Auteur van "Het Doka boek 2.0"

Piet pulles

In dit boek wil hij met zijn kennis en ervaring anderen inspireren. De gestelde vragen bij het lesgeven kwamen daarbij zeer van pas. Aangevuld met zijn eigen lesstof, tips en trucs ligt er nu een meer dan compleet handboek om zelf aan de slag te kunnen in de doka.

Our portfolio

Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare

Wanna hear from us?

    a

    Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

    Social